dijous, 3 de novembre del 2022

SEGON CICLE DE SEMINARIS WEB 2022-2023

Des del Consell Escolar de les Illes Balears tornam a organitzar un nou Cicle de Seminaris Web que es durà a terme durant el primer i el segon trimestre d’aquest curs 2022-2023 amb el títol: 

                      “Aprenentatges i reflexions compartides II”


Comptam amb la col·laboració del Servei de Normalització Lingüística i Formació de la Conselleria, de manera que els docents poden obtenir un crèdit per a la seva participació.





Els docents que vulguin acreditar la seva participació es poden inscriure al Portal del Personal, en aquesta activitat amb codi: 17379 fins al 9 de novembre.

Per a la resta de participants aquí teniu el cartell del primer Seminari Web amb l’enllaç al formulari d’inscripció, així com també un codi QR per a la mateixa finalitat.

Enllaç d’INSCRIPCIÓ aquí: 

https://forms.gle/4ZTc5iUcqoAshvaE7




El primer Seminari web es durà a terme el proper 28 de novembre amb el títol “Situacions d’aprenentatge i avaluació formativa” i comptarem amb la col·laboració dels ponents Antoni Salvà Salvà, Caterina Bibiloni Pons i Mª Antònia Nadal Alcover.

Esperam que les temàtiques siguin del vostre interès i us animam a tots i a totes a participar a aquest nou cicle de Seminaris web!