dimarts, 22 de novembre del 2022

 CELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE L’ ESTUDIANTAT

CONSELL ESCOLAR DE L’ ESTAT - 17 DE NOVEMBRE

El passat dijous 17 de novembre  la Presidenta del CEIB, Pepita Costa Tur, va assistir a la celebració del Dia Internacional de l’Estudiantat que es va celebrar al Paraninfo de la Universitat Complutense de Madrid. 






A l’acte de celebració, organitzat amb la col.laboració de diferents associacions i federacions d’alumnat i joventut es va fer lectura del Decàleg de la Participació i al seu voltant es varen desenvolupar la resta d’activitats de la jornada.

L’ estudiantat ha elaborat el seu Decàleg partint de la consulta en línea dissenyada per representants de diferents associacions d’estudiants (Participar, Voler, Poder i Saber) amb el suport del Grup de Treball constituït per dit propòsit  i basant-se en treballs previs dels Consells Escolars d’Aragó, Balears i Canàries.

 C:\Users\ceib08\Downloads\2fc56e42-187c-406b-83d2-b37b723a087d.JPG

Aquest  Decàleg simboliza el punt de partida per a  què,  tant les associacions d’estudiants com la comunitat educativa, continuïn treballant durant el curs escolar la participació estudiantil.

El Dia internacional de l’Estudiantat ha estat una jornada de reflexió sobre el papel actiu de l’alumnat, una jornada que ha mostrat el treball dels representants de l’alumnat dels diferentes Consells Escolars, un moment de trobada de la comunitat educativa; en definitiva, una jornada festiva que ha reflectit la importància de la participació en tots els àmbits de la nostra vida i  la importància d’escoltar, donar veu i poder de decisió a l’estudiantat. Una jornada que, a la vegada, serà l’inici d’un nou 17N el proper curs.