dimarts, 29 de novembre de 2022

 

PRIMER SEMINARI  WEB  “Situacions d’aprenentatge i Avaluació formativa”                            28 de Novembre  

Ahir vàrem començar el Segon Cicle de Seminaris web del CEIB 2022/23 “Aprenentatges i reflexions compartides II".

En el primer seminari vàrem comptar amb la col·laboració dels ponents  Antoni Salvà Salvà, Mª Antònia Nadal Alcover  i Caterina Bibiloni Pons que varen presentar la seva conferència “Situacions d’aprenentatge i avaluació formativa”, compartint amb tots els assistents estratègies, eines i reflexions per poder dissenyar situacions d’aprenentatge a l'aula, destacant  la importància de l'avaluació formativa com a eina d'aprenentatge.

 
Varen ser molts els participants demostrant l’interès i la necessitat d’aquests tipus de formacions per poder implementar els canvis introduïts per l’entrada en vigor dels nous currículum educatius. Tots vàrem quedar amb ganes d'aprendre molts més aspectes i la valoració general dels assistents va ser unànimament  molt positiva.

La presidenta del CEIB va agrair a n’Antoni Salvà, a na Mª Antònia Nadal i a na Caterina Bibiloni  la seva disposició a col.laborar amb el CEIB i als participants per la seva assistència.

La presentació estarà molt aviat a la vostra disposició al nostre Blog per a les persones que no vareu poder assistir al seminari. 


 JUNTS FENT COMUNITAT EDUCATIVA!!!