dissabte, 7 de febrer de 2009

TROBADA PREPARATÒRIA "ENCUENTROS"Suprimeix el format de la selecció


Entre el 4 i 6 de febrer ha tingut lloc una trobada de presidents de Consells Escolars Autonòmics i de l'Estat a Astúries per a preparar la documentació del XIX Encuentro que se realitzarà a Càceres, a final del mes de maig.
Resum de la trobada:El dia 4.- Arribada a OviedoEl dia 5.- Inauguració de la trobada per part del president del govern del Principat d'Astúries.
Article de premsa- Conferència de José Maria Rodríguez. Catedràtic de la Universitat Politècnica de Madrid: "De la educación a distancia a los centros de segunda oportunidad"- Conferència de Daniel Cassany. Professor de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona: "Las TIC y el aprendizaje a lo largo de la vida"El contingut d'aquestes dues conferència se troba a la Revista Digital Participació Educativa del Consell Escolar de l'Estat, núm. 9, "Aprender a lo largo de la vida"
Estudios-Investigaciones
Rodríguez Alvariño, Mario: Evolución de la oferta educativa para adultos: de la Educación
a Distancia a los Centros de Segunda Oportunidad (aquest article inclou el contingut complet de la conferència)
Cassany, Daniel y Ayala, Gilmar: Nativos e inmigrantes digitales en la escuela (aquest article inclou una part de la conferència)
El dia 6.- Reunió-debat sobre l'organització de les XIX Jornades de Consells Escolars.Altres activitats:

Aprofitant la trobada s'han realitzat dues visites prou interessants:


  1. Museo de la Mineria y de la Industria. El Entrego. (http://www.mumi.es/)  2. Fundación Valnalón (Formación de Emprendedores) (http://www.valnaloneduca.com/) (Notícia a la premsa)