dilluns, 2 de maig del 2022

Ple Extraordinari - Presentació de la Memòria de CONVIVÈXIT 29/04/22-


El Ple que es va celebrar ahir per videoconferència la presidenta del CEIB va informar primer als consellers i conselleres de diferents temes rellevants. Aquest Ple sobretot va ser per a la  presentació de la Memòria de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar 2020/2021, per part de la seva directora Sra. Aina Amengual.


Dintre de les informacions, la presidenta, va informar de diferents punts: 


* Ha arribat la sol·licitud de l'Informe per al Consell Escolar de les Illes Balears sobre les modificacions a l'Esborrany del ROC a partir de la publicació del Reials Decrets de currículums d'educació primària i ESO que desenvolupen la LOMLOE. 


* Ha finalitzat l'estudi de les aportacions als esborranys dels decrets dels currículums d'infantil i primària. 


* Recorda que demà serà el darrer dia per fer aportacions al currículum de Secundària. 


* S'ha obert el termini d'aportacions al currículum de Batxillerat. 


* Va informar de la seva assistència a Madrid a la "Junta de Participación Autonómica".


* També va informar que el vicepresident va assistir a diferents reunions i actes com són: al Ple del Consell Assessor del calendari escolar del curs 2022-2023, a la presentació de "Diagnòstic participatiu sobre el benestar d'infants i adolescents a Mallorca i el document Mirades cap a la infància" presentat per l'IMAS del Consell Insular de Mallorca, i a la sessió del grup de treball de participació amb perspectiva de gènere de l'OIAM (Observatori de la infància i adolescència de Mallorca. 


* S'està realitzant una enquesta a l'alumnat de secundària sobre la seva participació en els consells escolars dels diferents àmbits.


* La presidenta està en converses amb la presidenta de CANAE (Confederación Estatal de Asociaciones de Estudiantes) , n’Andrea G. Henry i amb Consell de la Joventut per organitzar una jornada a les diferents Illes amb l'alumnat de secundària per fomentar la seva participació, on també se cercarà la implicació d'altres agents de la comunitat educativa. 


PRESENTACIÓ DE LA MEMÒRIA

Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar 2020/2021

FES CLICK A LA FOTO - Memòria en pdf

Sra. Aina Amengual Rigo-Directora de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar



Consellers i conselleres del CEIB durant la reunió del Ple