divendres, 11 de març del 2022

ACTE D'ENTREGA I PRESENTACIÓ DE L'INFORME DE PARTICIPACIÓ DE L'ALUMNAT EN EL CONSELL ESCOLAR AL PARLAMENT

Ahir horabaixa va tenir lloc l’acte d’entrega i presentació de l’Informe sobre la participació de l’alumnat en el Consell Escolar de les Illes Balears al Parlament.

La presidenta, Pepita Costa Tur va fer entrega de l’esmentat Informe al president del Parlament, el Sr. Vicenç Thomas i Mulet.

Una vegada entregat, na Pepita Costa juntament amb en Pau Roig, vicepresident del Consell de la Joventut i actual membre del CEIB, varen fer la presentació de l’Informe davant la Comissió d’Educació, Recerca i Cultura i consellers del CEIB.


Es va fer una breu exposició del contingut del mateix, resultat d’una tasca a la qual el CEIB hi va dedicar molt de temps i esforç, explicant la situació actual de la participació de l’alumnat i les causes de la manca d’aquesta, els objectius que ens hauríem de marcar com a comunitat educativa i propostes per millorar-la. Constatant el convenciment de tots els sectors sobre la importància de la participació de l’alumnat  dins tots els processos de l’àmbit educatiu i de la societat en general.


La presidenta va concloure demanant el suport, el compromís i la col·laboració de les institucions, ajuntaments, consells i Govern per poder aconseguir una veritable participació de l’alumnat a tots els nivells.



Gràcies a tots els consellers i conselleres que ens varen acompanyar en aquest important acte.