divendres, 8 d’octubre del 2021

1r Ple Presencial 7/10/2021

El Ple d’ahir, que es va fer presencial després del darrer Ple que s’havia realitzat de forma presencial el 23 de gener de 2020, va tenir lloc al Centre Integrat de Serveis Socioculturals a la Comunitat, CIFP SON LLEBRE.

Es varen tractar els següents temes:

Es va aprovar l’acta anterior ( 22-07-2021)


La presidenta va agrair als presents consellers i conselleres del Ple la seva presència, va donar la benvinguda a Irene García Sureda, directora de l’Àrea d’Alta Inspecció d’educació de les Illes Balears, que va venir com a convidada i va agrair a la directora del CIFP Son Llebre, Margalida Poquet, que ens cedís l’espai per poder realitzar el Ple, ja que no ha estat fàcil per la situació COVID que tenim actualment i el nombre de persones que havíem de ser.

Es va presentar l’equip nou del CEIB, Joan Mateu com a secretari , Miguel Ángel Peñalver i Joana Melià com a assessors tècnics docents i n’Alícia I. Covas com a assessora docent.

Es va informar que a la CP es varen ratificar nous membres a diferents Comissions Específiques.

Explica als consellers que ha mantingut una reunió amb la Secretaria General per tal de plantejar una sèrie d’actuacions necessàries  per millorar diferents aspectes del funcionament del CEIB i poder dur-los a terme quan abans millor. Havent rebut una resposta molt positiva. 

En aquest Ple s’ha presentat el nou formulari en format digital que a partir d’ara s’emprarà per fer les aportacions o esmenes als projectes d’informes.






La presidenta va informar que serà ponent del “Webinar de participación educativa. Buscando la convergencia. Conversaciones en el CEE”, el pròxim dia 14  d’octubre, organitzat pel Consell Escolar de l’Estat, on participaran les Illes Canàries, Aragó i les Illes Balears, sobre Participació de l’Alumnat. El conseller Pau Roig farà de moderador. Es farà arribar la invitació per qui vulgui participar animant-los a fer-ho.



La presidenta va proposar que des del CEIB es fes una Webinar  sobre Formació/ avaluació competencial davant la imminència de l’entrada en vigor dels  nous currículum competencials,  i va animar als presents a participar-hi. 

Va informar que es celebrarà una CP telemàtica dia 18 d’octubre per dur a terme el sorteig i la determinació dels consellers i conselleres que han de cessar per a la renovació parcial del Ple. 

Finalment el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, va venir per informar de l’inici del curs 2021-2022, i a continuació es van obrir torns de paraula perquè les diferents entitats i organitzacions poguessin fer les preguntes o reflexions que consideressin oportunes.