dissabte, 26 de desembre del 2009

dissabte, 19 de desembre del 2009

Ple del CEIB

  • El conseller d’Educació i Cultura, Bartomeu Llinàs, va comparèixer ahir davant el ple del Consell Escolar de les Illes Balears per informar als seus membres del pressupost que el departament autonòmic gestionarà l’any 2010 i les principals línies d’actuació i programes que es duran a terme durant el proper exercici
  • Per altra banda també se va presentar la memòria anual i el pla d'actuacions de l'Institut de la Convivència i l'Èxit Escolar.

dijous, 17 de desembre del 2009

Reunió de la Comissió de Planificació

Ahir va tenir lloc una reunió de la comissió específica de Planificació a la qual se va iniciar el procés d'elaboració de l'Informe 8/2009, sobre elecció d'òrgans directius dels centres públics.

dilluns, 14 de desembre del 2009

REUNIÓ DE LA COMISSIÓ PERMANENT

El passat dia 10 de desembreva tenir lloc una reunió de la comissió permanent, on, entre altres temes, se va aprovar i elevar al ple, l'informe 7/2009, sobre el projecte de Decret pel qual s'estableixen els drets i deures i les normes de convivència als centres docents...

dimecres, 9 de desembre del 2009

Celebració del 10e. aniversari del CERM


El passat dia 3 de desembre de 2009, va tenir lloc la clausura del 10è. Aniversari del Consell Escolar de la Regió de Múrcia. L'acte va començar amb una conferència de Carmen Maestro, Presidenta del Consell Escolar de l'Estat, amb la qual culminava el cicle de conferències desenvolupat durant les darreres setmanes. A continuació, i després d'unes paraules de Luis Navarro, President del nostre consell, es va projectar un audiovisual commemoratiu de la història del Consell, i es va procedir a l'homenatge a tots els consellers i funcionaris d'aquests deu anys, representats per aquells que han pertangut al mateix des del seu inici en 1999, als quals es va lliurar la insígnia de plata del Consell; i igualment, als anteriors presidents del mateix, als quals es va lliurar la insígnia d'or. Finalment, després de les paraules d'agraïment dels homenatjats, el Conseller d'Educació Formació i Ocupació, Constantino Sotoca, va tancar l'acte amb unes paraules de suport a la institució i d'agraïment per aquests anys de treball al servei del nostre sistema educatiu.

dimarts, 1 de desembre del 2009

REUNIÓ DE JUNTA DE PARTICIPACIÓ A MADRID


Ahir va tenir lloc una reunió de la Junta de Participació del Consell Escolar de l'Estat on he va assistir el nostre president.